Digital annonsering

Med digital annonsering når du ut med ditt budskap till de som är intresserade, när de är som mest redo att ta emot det! Du budar på en plats bland annonserna i sökresultaten för vissa sökfraser. Vi hjälper dig att forma en genomtänkt strategi, budget och ger vägledning för att öppna upp nya möjligheter! Allt medan vi levererar maximal trafik från intresserade personer, mot en minimal kostnad per klick.

Hur fungerar budgivning i sökmotormarknadsföring?

Betalningsmodellen för sökmotormarknadsföring kallas pay per click (PPC). Det går till så att du väljer sökfraser och sedan budar med andra om att synas bland annonserna i sökresultaten. Säg att du säljer inredningsprodukter. Då kanske du budar på sökfraser som ”inredning online” eller ”snygga möbler”. När någon googlar på de här sökfraserna ska din digitala annonsering dyka upp, om du har budat högre än andra. Anledningen att betalningsmodellen heter pay per click (PPC) är att du bara betalar när någon klickar på din annons. Du sätter en budget för klickkostnad per månad, som aldrig får överstigas.

Så arbetar vi med digital annonsering

Våra hängivna specialister har inte bara gedigen erfarenhet utan håller sig dessutom uppdaterade om det senaste inom digital annonsering. På så sätt kan vi alltid ge dig väl underbyggda råd kring hur du ska lägga upp din sökmotormarknadsföring. Självklart med siktet inställt på dina mål.

  • Vilka sökord vill du synas på? Tillsammans reder vi ut vilka sökord som är relevanta för dig och dina potentiella kunder. Vi ser även över faktorer som konkurrens på sökord och budget.
  • Hur vill du synas? Vi hjälper dig ta fram säljande titlar och beskrivningar till annonserna, som visar dig och ditt erbjudande från er bästa sida och lockar potentiella kunder att välja just dig.
  • Hur blir utfallet och hur kan det optimeras? För att du ska få insyn i arbetet och för att vi ska kunna skapa ännu mer värde för dig följer vi upp utfallet av sökmotorannonseringen.

Vill du bygga en strategi för att spendera din budget för digital annonsering på bästa sätt? Investera i tjänster från specialister hos Be Better Online!

Kontakta oss