Insikt & Strategi

Kontakta gärna mig!

veronica stenberg

Hur möter dina kunder dig på nätet? Vi gör det möjligt att bättre överblicka, förstå och navigera på den digitala spelplanen, oavsett vad det innebär för just din verksamhet. Vår spetskompetens gör det möjligt att skräddarsy tjänster för att möta dina behov och uppnå dina mål.

Digitala kanaler i samspel

Med insikter och strategier hjälper vi dig att leverera en strömlinjeformad kundupplevelse, där alla digitala kanaler verkar i samspel. Inledningsvis analyserar vi, för att sedan ta fram ett beslutsunderlag som möjliggör uppläggning av en strategi för din marknad och verksamhet. Våra insatser skräddarsys efter dina utmaningar, behov och målsättning. Vi utvärderar våra aktiviteter löpande, med fokus på det som du prioriterar. På så sätt kan vi optimera marknadsföringen och uppnå ännu bättre resultat för dig.

 

Du kan ta in oss för engångsinsatser eller på löpande basis, för allt från kunskapsinjektion till koordinering. Vi erbjuder även audits/second opinions (ett nytt perspektiv på din nuvarande digitala marknadsföring), utbildningar och workshops. Hör av dig till oss så pratar vi mer om vad vi kan uppnå vad gäller varumärkeskännedom, positionering och ökad försäljning!

Kontakta oss